Durex intens – et godt valg for forbedret opplevelse

Durex er en kjent produsent av kondomer som har eksistert i nesten 90 år. Gjennom årene har kondomutvalget endret seg, men Durex er fortsatt stort i kondomområdet.

Durex intense

Durex intense er en produktserie som vil øke gleden, spesielt for kvinner. Innenfor den intense familien er det kondomer, smøremidler og vibratorer. Produktene er designet for både å beskytte og forbedre glede.

Durex intense kondom

Durex intense er et smøremiddelbehandlet kondom. Smøremidlet på kondomet inneholder sentralstimulerende midler som vil øke kvinnenes følsomhet. Forresten, kondomet er laget av naturgummilatex og er både ribbet og klumpete for ekstra glede.

Durex intense smøremiddel

Durex Intense Gel er utviklet for å gi kvinnen sterkere og mer intense orgasmer. Når gelen påføres de intime delene, kan du oppleve en kilende, kjølig eller varm følelse. Durex Intense Gel fungerer bra med latex. Den har ingen lukt og er helt fri for parabener. Flasken er liten og rommer 10 ml, noe som er nok til omtrent 20 bruksområder. Dette gjør det enkelt å ta med seg i toalettmappen på turen eller i skuffen på nattbordet ved siden av sengen.

Durex intense vibratorer

Det er flere forskjellige vibratorer i Durex intense familie. Bruk en av disse sammen med smøremidlet for fantastiske orgasmer hos kvinnen. Det er også en penisring med en vibrator som gjør at kvinnen kan stimuleres under samleie.

Durex intense kan kjøpes via mange nettbutikker og leveres vanligvis i diskret emballasje. Hvis du vil forbedre sexlivet ditt, kan jeg anbefale noen av de ovennevnte produktene.

Durex har alltid forsøkt å produsere sikre produkter av høy kvalitet. I tillegg fokuserer de på at både kvinner og menn har et godt og behagelig sexliv. Med kondom fra Durex er du klar for fantastiske opplevelser i sengen.

Legg att eit svar

Please enter the following code to submit your comment: 6bt