Trengte nesten en jekketralle å ha på seg alle klærne

I forrige ukes salg tok jeg sjansen til å kjøpe klær, og hvor mange klær jeg kjøpte, fra trening bukser og jeans til høst skjorter og vinter fluer. Jeg kjøpte så mye klær i en butikk som jeg trodde jeg ville trenge en jekketralle til å ha på seg alt klærne. Mitt absolutte favorittstykke jeg kjøpte var en svart fudge skinnjakke til 599 SEK (kostet før prisen på 799 SEK). Jakken er både kjekk og praktisk, det er mulig å bære året så lenge det ikke regner eller snø. Siden den fuzzy skinnjakken er relativt tynn, er det også mulig å bære den om sommeren, den er utrolig tykk nok til å til og med vinteren kjøle ned til -5 grader Celsius. Jakken er med andre ord både kult og praktisk. Et annet plagg jeg virkelig likte (men å miste kampen for det beste plagget) er et par treningsbukser. Treningsbukser er ikke spesielle, men de er perfekte for daglig grooming eller langdistanse trening. Med treningsbukser, kan jeg gå fra fortøyning av campingvogn deler til mor og fars campingvogn, for en joggetur uten å bytte bukser. På tredje plass i mine favoritter blant klærne jeg kjøpte, var det noen få tykke fingre som du ikke trenger å bruke for å bruke berøringsskjerm. Perfekt nå i år når det er kaldt og tørt ute.

Legg att eit svar

Please enter the following code to submit your comment: 3e8